Ски Парк Картала – идеалната дестинация за вашата семейна почивка

Asset 11
Дата:
Съдържание

Ски Парк Картала е идеалното място за вашата зимна почивка. Благодарение на изобилието от сняг, който пада в района, тук ще намерите множество зимни забавления за себе си и своята семейство. Разположен в уникално местоположение, ски парк Картала предлага разнообразни семейни дейности, които да ви забавляват през целия ден.

Идеалната зимна почивка

Ако търсите място, където да прекарате идеалната зимна почивка, то Ски Парк Картала е точно това място. След като се насладите на зимните забавления, вие и вашето семейство можете да се върнете в Хотелски комплекс ОМОН, където ви очакват уютни и луксозни стаи, за да се отпуснете след един дълъг ден на планината.

Транспорт до ски парк Картала

Ние предлагаме удобен мини бус, който може да ви отведе до Ски Парк Картала и да ви върне обратно в хотела. Забавлявайте се на пистите през деня и се насладете на уютната атмосфера на хотела вечерта. Зимната почивка в Хотелски комплекс ОМОН и Ски Парк Картала ще ви предостави перфектното съчетание от забавления и релаксация, което ще ви осигури незабравимо преживяване, което ще остане в сърцата на всички вас.

 

Други статии