Събития и тържества

Защо да не организирате вашата сватба, абитуриентски бал или друго тържество на открито в нашата прекрасна лятна градина? Ние в Хотелски комплекс ОМОН предлагаме перфектната комбинация от красива природа, уютна атмосфера и автентична българска кухня. Ресторант ОМОН предлага богат асортимент от кулинарни изкушения и напитки, приготвени специално за вашето събитие.

Нашият опитен екип за организиране на събития може да създаде уникална обстановка в нашата лятна градина за да превърнем вашето тържество в незабравимо преживяване. Нашите професионални кетъринг услуги включват богат асортимент от български ястия, поднесени със сезонни продукти, както и избрани вина и напитки.

Нашата лятна градина е идеалното място за романтични сватбени церемонии или за весели абитуриентски балове. Възможностите за декорация и аранжировка са безкрайни и можем да ви помогнем да създадете перфектната обстановка за вашето тържество.

За да получите повече информация и за да резервирате Вашето събития, моля свържете се с нас чрез формуляра за контакти или на телефон.

Очакваме ви в Хотелски комплекс ОМОН – мястото, където специалните моменти стават още по-специални!

 

5/5

Everytime i come to BLG. I always make a spot over at Omon for a lunch or dinner with family and friends.
Omon is a Great place offering….
Good service, Good location and ambient, Good food and drinks.
Thank you very much for the great hospitality. See you next year 😉👍

5/5

Very nice, very quiet, lovely garden, good food, affordable prices

5/5

Beautiful garden, good staff, away from noise and close to the downtown.
Highly recommend this place !

5/5

Highly recommend! Lovely atmosphere, professional service and most of all great food!!!